Kahetoalise korteri renoveerimine: enne ja pärast

Korteri renoveerimine on suurepärane võimalus muuta oma elamine kaasaegseks ja hubaseks. Võtsime ette ühe kahetoalise korteri renoveerimise, mis vajas hädasti uuendamist. Korter oli algselt väga vana ilmega, kus kõik oli ajast ja arust – kulunud seinad, amortiseerunud põrandad ning vananenud vannituba.

Korter, mille renoveerimist alustasime, oli tüüpiline näide vanemat tüüpi elamisest, kus kõik detailid vajavad värskendamist. Mööbel ja sisustus peegeldasid eelmise sajandi algust, luues ruumi, mis tundus pime ja masendav. Ka vannituba vajas kapitaalremonti, sest vanad plaadid olid pragunenud ja sanitaartehnika oli ajast ja arust.

Renoveerimise käigus pidasime silmas, et korter säilitaks oma funktsionaalsuse ja koduse tunde, kuid samal ajal vastaks tänapäevastele disainitrendidele ja praktilistele vajadustele. Kasutasime kvaliteetseid materjale ja parimaid tehnilisi lahendusi, et tulemused oleksid kauakestvad ja stiilsed.

Tulemus on muljetavaldav – vana ja kulunud korter on muutunud kaasaegseks ja kutsuvaks koduks, kus on mõnus elada. Iga ruutmeeter on saanud uue elu, pakkudes elanikule hubasust ja funktsionaalsust.

Tutvu täieliku renoveerimise galleriiga:

Muud tehtud tööd